Лечение със слънце


Прилага се на деца над 15 години!

Колкото и странно да изглежда – със слънцето могат да се излекуват всички болести, при които съвременната медицина се проваля или ще иска непосилни суми.

Приключих със зависимостта от лекари и храна през 2012-та за 5 месеца.

Използвайте информацията тук за вас и приближените ви. Информация за точно време за изгрева може да получите тук.

Лечение със слънце и чрез извлек от цветовете на коноп

Ако нямате възможност да гледате слънцето рано сутринта или залеза – гледате през деня отражението му във вода!

Не е нужна никаква специална подготовка. Болестите изчезват ЗАВИНАГИ след няколко месеца гледане на изгрева до 60 минути след това или преди залеза.

Веднъж завършен процесът (5 месеца) няма нужда да се повтаря и да се гледа слънцето всеки ден! След това нямате нужда от храна, но в случай, че ядете – до 16:00 часа!!!

Всичко написано тук е тествано лично от мен и моля не го приемайте за лекарски съвет. Чувство за глад изчезва до 5 месеца. Болните от МС имат пристъпи през няколко месеца до 5 години. Пристъпи не са се появявали, откакто гледах изгрева през 2012-та за 5 месеца! 

Гледа се само изгрева, започвайки с 10 секунди и увеличаване с 10 секунди на ден. Скоро се установява, че увеличението може да стане рязко!

Съзнанието навлиза в нови измерения – по-висши. Възприятията са по-чувствителни и човек вижда нещата по-ясно. Нуждата от сън намалява до 5 часа. (личен опит – без следобеден сън до пълно наспиване!)

За реални случаи: